Рахунок користувача
Мої повідомлення
Вхід
Вхід
Забули свій пароль?
DEMO (Показ)
Реєстрація
Нова тема для обговорення
* Обовязкові дані
Будь ласка, публікуйте тільки достовірну інформацію, яка пов'язана з темою сайта!
Агресивні або образливі повідомлення будуть видалені!
Ім'я
Категорія
Загальне обговорення
Напис / предмет статті
Текс статті
> Skutečně spékání peletek může způsobovat podíl kůry ve > výchozí surovině. Tomu se dá jednoduše zabránit použitím kotle > s kvalitním řízením spalovacího procesu. Tím mám na mysli > systém, který nedovolí, aby teplota ve spalovací komoře stoupla > na hodnoty, při kterých dochází k měknutí a i případnému > tečení popelovin, což je, podle mého názoru, pravým důvodem > spékání. Takovým kotlem jsou např. výrobky německé firmy HDG > Bavaria
Малюнок / Додаток
(max. 2 MB) - Jpg, Png, Pdf
Опис додатку
Інформаційний текст зображено біля малюнка/додатку
ВВЕСТИ